SBO SAM: we zijn er speciaal voor jou!

Onze school lijkt een gewone basisschool, maar is anders ingericht. SAM staat voor Structuur, Aandacht en Motivatie. We bieden kinderen met leer- en of opvoedkundige problemen, een veilig en warm pedagogisch klimaat. Dit doen we vanuit optimisme, waardering en vertrouwen. Ook besteden we veel aandacht aan positieve groepsvorming, thematisch spelen en leren en boeiend onderwijs op maat. Kinderen kunnen op SAM zichzelf zijn, zodat ze zich het beste kunnen ontwikkelen. We werken nauw samen met Mariëndael (cluster 3) zodat we passende arrangementen kunnen bieden.

Momenteel is er geen vacature op onze school. Klik op onderstaande link voor de vacatures bij één van onze andere scholen van De Onderwijsspecialisten.

Alle vacatures van De Onderwijsspecialisten


Onze school maakt deel uit van De Onderwijsspecialisten. De Onderwijsspecialisten bestaat uit 25 scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs. We onderscheiden ons door geïntegreerde kennis op het gebied van onderwijs, gedrag en zorg. We werken aan totale kwaliteit in onderwijs en leeromgeving, en zijn doorlopend in dialoog met leerlingen, ouders, medewerkers en stakeholders. Zo leveren we samen een passend onderwijsaanbod.