Om te regelen

We maken het ouders en leerlingen graag zo gemakkelijk mogelijk, maar sommige dingen kunnen we niet regelen. Doen jullie dat zelf?

Sportkleding

Voor het bewegingsonderwijs heeft je kind passende sportkleding nodig. Aan het begin van het schooljaar krijg je te horen wat je mee moet nemen.

Medicijnen

Als je kind tijdens schooltijd medicijnen gebruikt, dan is het belangrijk dat wij dit weten. Ook als de medicatie stopt of verandert horen we het graag. We kunnen ook helpen de medicatie toe te dienen. Dit doen we alleen met schriftelijke toestemming van ouders. We werken volgens het protocol medicijnĀ­gebruik en doktersvoorschrift. Het medicijnprotocol kun je opvragen bij de directie.

Ouderbijdrage

Wij vinden het prettig als ouders jaarlijks ā‚¬ 25 betalen voor feesten en speciale activiteiten. Zo doen we het samen! Kun of wil je deze bedragen niet betalen? Geen zorgen, je kind doet gewoon mee en merkt daar niets van. De ouderbijdrage is vrijwillig. De school beheert de bijdragen. In ons financieel jaarverslag staat waaraan het geld is uitgegeven.

Aansprakelijkheidsverzekering

De verzekering op school geldt niet in alle gevallen. Sluit daarom ook zelf een aansprakelijkheidsverzekering af voor je kind. Heb je een aansprakelijkheidsverzekering voor het hele gezin afgesloten? Dan is je kind vanaf de geboorte automatisch meeverzekerd.